Zelf de regie hebben

Een tijd geleden besloten wij ons vertrouwde leven in Nederland achter ons te laten om te kunnen reizen. Alle mogelijkheden lagen open, de wereld aan onze voeten. Ultieme vrijheid zou je denken. En dat is het in zekere zin ook, maar als we iets geleerd heb afgelopen jaar is het dat ultieme vrijheid niets met de fysieke reis of locatie te maken heeft.

Wij zijn er achter gekomen dat ondernemend reizen, zelf de regie in handen hebben voor ons ultieme vrijheid is. Zelf opdrachten binnenhalen, zelf onze uren bepalen, de grens tussen werk en privé in de gaten houden. Wij vinden het prettig om deze controle te hebben.

Waarom bouwen wij websites?
Wij zijn naast onze vrijheid ook trots op ons werk. Wij weten als ondernemers hoe moeilijk en tegelijkertijd belangrijk het is om gezien te worden, als ondernemer serieus genomen te worden. Onze motivatie voor dit vak is licht te schijnen op verborgen parels. Wij willen anderen een kans geven om gezien te worden. Goede ideeën, diensten of producten verdienen het juist op de kaart te staan, ook zonder daar een fortuin voor neer te moeten leggen.

Met elk project leren wij feiten over de meest uiteenlopende onderwerpen, deze absolute bonus van het vak voedt onze nieuwsgierigheid en interesse naar het onbekende!

Is het moeilijk om een website te bouwen?
Websites zijn er in vele vormen en maten. Het kan erg moeilijk zijn om een website te maken als je gebruik maakt van codering. Zoek je goed rond op het internet dat kom je ook een hoop gratis templates tegen. De verbinding tussen website, budget en wensen kan soms een lastige combinatie zijn. Ook kun je kant en klare websites kopen voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging. Moeilijk van deze websites is dat ze zo gebouwd zijn dat ze lastig veranderbaar zijn. Dit betekent dat je hulp in moet schakelen en daar verdienen ze uiteindelijk op.

Wij hebben besloten om websites te bouwen die wel makkelijk veranderbaar zijn. Ook voor de gene die geen of weinig kennis van computers hebben. Daarnaast koop je bij ons de website in één keer met levenslange duur, je bent namelijk zelf 100% de eigenaar na je aankoop.

Hoe lang duurt het bouwen van een website?
Bij het bouwen van websites gaan wij een nauwe samenwerking aan met jou. Wij hebben verstand van het online inrichten en de design opties. We hebben jou nodig om ons de juiste informatie, teksten en feitjes aan te leveren, wij willen namelijk jouw expertise belichten! Dit kan doormiddel van een telefoon of skype gesprek of via de mail. Voor het vormen van pakkende teksten bieden wij ondersteuning.

De duur van het project kan variëren van een week tot een aantal weken. Tijdens het eerste gesprek zullen we een tijdlijn opstellen met daarin een deadline datum.

Ben jij ook zo’n leuke ondernemer met een bijzonder product, leuke dienst of goed idee en is het tijd om in de schijnwerpers te stappen? Dan komen wij graag in contact met jou voor een leuke samenwerking. Positive vibes en gemotiveerde ondernemers is waar wij energie van krijgen!

Ben de eerste die op de hoogte is van onze kortings acties, schrijf je in voor de nieuwsbrief

De volgende stap in je ondernemerschap

    2020-05-24T08:38:37+00:00