Waarom je als ondernemer niet zonder website kan

Ben jij al in het bezit van een professionele en unieke website die je bedrijf op de kaart zet? Of denk je dat een website geen meerwaarde heeft voor je bedrijf? Wist je al dat zelfs met een beperkt budget het mogelijk is de juiste website te hebben? Ook jouw bedrijf heeft behoefte aan gezien worden. Het tijd is dat je die professionele website lanceert, ongeacht de grootte van je bedrijf.

 1. Je komt geloofwaardig over als bedrijf

Wist je dat iedereen het internet gebruikt om te zoeken naar producten of diensten? De dagen van de gele gids zijn voorbij. Verschijn je niet op het beeldscherm van de telefoon of computer, dan is het een gemiste kans. Je bestaat, laat het zien! Je bedrijf zal meer geloofwaardigheid krijgen door online aanwezig te zijn. Op deze manier kan je klanten bereiken die misschien op een andere manier nooit bij je terecht komen.

 1. Een website bespaart je geld

Een professionele website is niet zo duur als veel mensen denken en het bereik is veel groter ten opzichte van andere reclame of promotiemiddelen. Een folder laten afdrukken, krantenberichtje, visitekaartjes maken of een losse advertentie op social media zetten? Niet alleen is het éénmalig,  kijk ook maar eens goed naar de prijzen. Het hebben van een website is tijdloos, een éénmalige investering die gemakkelijk mee veranderd op basis van jouw wensen. Ook belangrijk; het bevat zoveel promotie als dat jij zelf wilt!

 1. Blijf in contact met je klanten

Denk aan je website als een online brochure of catalogus. Het is veel makkelijker en sneller om informatie over je producten en diensten bij te werken op je website. Ook kun je dezelfe klanten op de hoogte houden over de komst van nieuwe producten, evenementen, speciale promoties, of nieuwe diensten die je aanbied.

 1. Altijd beschikbaar

Een website is altijd beschikbaar om zowel je vaste als potentiële klanten te voorzien van je producten en diensten. Informatie is altijd zichtbaar zelfs wanneer je winkel of kantoor niet geopend is. De  klant weet op deze manier of hij bij je terecht kan voor hulp of een aankoop.

 1. Groot bereik

Of je nu producten of diensten aanbied, een website vergroot je bereik. Gemak dient de mens, ze zullen sneller even online kijken of je komt omhoog in een gerelateerde zoekopdrachten in google.

 1. Bouw een portfolio op

Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf je hebt, een website is een geweldige plek om je werk te laten zien. Wees trots en durf jezelf te laten zien! Door het opnemen van een portfolio of fotogalerij, evenals referenties over je werk, kunt je laten zien wat jouw bedrijf zo uniek maakt.

 1. Een website bespaart je tijd

Of het nu is aan de telefoon, face-to-face, in een brochure of e-mails is, het geven van informatie aan je klanten kost tijd. Tijd is kostbaar. Door het toevoegen van een FAQ, artikelen of nieuwsbrieven is iedereen direct up to date. Er is geen makkelijkere manier om je klanten alle informatie te geven die ze nodig hebben. Dit betekent dat jij als ondernemer je gewonnen tijd en energie in andere zaken kan steken!

Wil je een website laten bouwen? Neem contact op met ons over de mogelijkheden. Wij bieden ook opties aan om je bestaande website te verbeteren. Nadat wij de website afgeleverd hebben ben je 100% eigen baas. Dit betekent dat je aankoop tijdloos is en mee veranderd wanneer jij dat wenst.

Deel dit bericht!

Ben de eerste die op de hoogte is van onze kortings acties, schrijf je in voor de nieuwsbrief

De volgende stap in je ondernemerschap

  2019-08-01T14:03:50+00:00
  Go to Top